MAAK KENNIS MET ONZE VEELZIJDIGE ROKKEN VOOR OUDEREN

15 maart 2023

Als het om mode gaat, kunnen oudere vrouwen vaak het gevoel hebben dat ze moeten kiezen tussen comfort en stijl. Gelukkig is dat niet altijd het geval. Bij Seniorenlook bieden we een breed aanbod aan rokken, met een hoog draagcomfort én een elegante, modebewuste uitstraling. Vooral wanneer de temperaturen stijgen, kiezen veel vrouwen voor een luchtige rok. Vooral in de lente en zomer is de rok dan ook een van de meest favoriete kledingstukken van de vrouw.

Hoe kiest u een rok die bij u past?

Hoe populair de rok ook is, toch blijft het soms lastig om een rok uit te zoeken die bij u past. Om tot de juiste keuze te komen, hebben we een aantal handige tips op een rij gezet. Zo weet u precies waar u op moet letten en weet u zeker dat u voor de perfecte rok kiest.

Bepaal de lengte.

De lengte van een rok is een belangrijke overweging bij het kiezen van een rok. Veel oudere dames kiezen over het algemeen een rok die (net) over de knie valt. Dit geeft een elegante en stijlvolle uitstraling, terwijl het nog steeds zeer comfortabel valt.

Kies de juiste stof.

Wilt u optimaal draagcomfort en in alle vrijheid kunnen bewegen? Kies dan voor een rok die niet te strak zit. Ga voor een materiaal dat wat losser valt, zoals katoen. Een stof die minder snel kreukt, is ook prettig om te hebben. Zo blijft de rok langer mooi, voorkomt u plooien en hoeft u deze na het wassen vaak alleen netjes op te hangen.

Ga voor de juiste stijl.

Bij Seniorenlook bieden we zeer diverse rokken in allerlei soorten en maten. Klik hier voor een compleet overzicht van alle modellen. Zondesign is een prachtig merk dat zowel banenrokken als rechte rokken heeft. Welk type rok heeft uw voorkeur?

Verras met nieuwe combinaties.

Het mooie aan de rok is dat vrijwel alle bovenkleding matcht. Combineer een rok van Seniorenlook met een van onze blouses of coltruien. Kies een opvallende kleur bovenkleding en ga voor een neutrale kleur rok, of juist andersom! Ook verschillende soorten schoenen passen uitstekend onder een rok. Denk aan loafers, sneakers, ballerina’s of lage hakken. Kortom, met onze rokken kunt u alle kanten op.

Ontdek snel onze rokkencollectie.

Maak hier kennis met onze uiteenlopende rokken, houd de bovenstaande tips in uw achterhoofd en ga voor een rok waar u blij van wordt.

GA TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT